Schnitzelrestaurant

Op zoek naar een restaurant in Brabant? Lekker uit eten nabij Den Bosch? Kom heerlijk eten bij Schnitzelrestaurant Het Oude Tramstation in Elshout! Van vrijdag tot en met zondag kunt u bij ons terecht voor de lekkerste schnitzels. In ons gezellige restaurant in Brabant, nabij Den Bosch, Vlijmen, Heusden, Waalwijk en Drunen, kunt u genieten van onze heerlijke schnitzels, die in eigen keuken vers gepaneerd en gebakken worden. Kom bij ons langs voor lekkere schnitzels!

In ons schnitzelrestaurant in Elshout kunt u heerlijk eten en drinken. U kunt kiezen uit vijftien verschillende garnituren en vier soorten schnitzels. Zo kunt u in ons Brabantse eetcafé onder meer terecht voor:

• Varkensschnitzel
• Kalkoenschnitzel
• Kalfsschnitzel
• Vegetarische schnitzel

Veelzijdige schnitzels in ons restaurant in Brabant

Onze verschillende soorten schnitzels kunt u combineren met onze heerlijke garnituren, zodat u de keuze heeft uit bijvoorbeeld:

• Wienerschnitzel
• Champignonschnitzel
• Zigeunerschnitzel
• Stroganoffschnitzel
• Satéschnitzel

Heeft u meer zin in een ander gerecht? Behalve schnitzels serveren wij in Het Oude Tramstation ook kogelbiefstuk, spareribs, saté van varkenshaas en zalm. Ook aan kinderen is natuurlijk gedacht. Bij al onze gerechten serveren wij friet en salade. Kom dus veelzijdig genieten in ons eetcafé in Brabant!

Gezellig eten en drinken nabij Den Bosch!

Kom met z’n tweeën naar ons schnitzelrestaurant of breng uw familie en vrienden mee. Voor elk gezelschap hebben wij een mooie tafel in ons restaurant. Ook grote groepen zijn van harte welkom in ons eetcafé in Brabant. Wij hebben groepstafels van twaalf tot veertien personen.
Iets te vieren? Heeft u weleens gedacht aan een schnitzelbuffet? Bij Het Oude Tramstation kunt u terecht voor een gezellige feestavond met schnitzels. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een heerlijk koud en warm buffet. Een offerte voor uw feest maken we graag op maat, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen, gezelschap en budget. Ook uw feestavond wordt een succes in ons schnitzelrestaurant!

Info

Openingstijden
Bekijk hier onze opentingstijden.

Bereikbaarheid
Uit eten in ons eetcafé in Elshout? U vindt Het Oude Tramstation op korte afstand van Den Bosch, Vlijmen, Heusden, Waalwijk, Drunen en Nieuwkuijk. Ons restaurant ligt ook vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. Ook vanuit Tilburg is ons restaurant goed bereikbaar.