Schnitzelparadijs

Op zoek naar een restaurant in Brabant? Lekker uit eten nabij Den Bosch? Kom heerlijk eten bij Schnitzelrestaurant Het Oude Tramstation in Elshout! Van vrijdag tot en met zondag kunt u bij ons terecht voor de lekkerste schnitzels. In ons gezellige restaurant in Brabant, nabij Den Bosch, Vlijmen, Heusden, Waalwijk en Drunen, kunt u genieten van onze heerlijke schnitzels, die in eigen keuken vers gepaneerd en gebakken worden. Kom bij ons langs voor lekkere schnitzels!

U zoekt een schnitzelparadijs in de buurt van Den Bosch (‘s-Hertogenbosch)? Een schnitzel restaurant in Brabant, nabij Waalwijk, Nieuwkuijk, Heusden, Vlijmen en Drunen? U hoeft niet verder te zoeken! In het schnitzelparadijs van Elshout – Het Oude Tramstation – kunt u de heerlijkste schnitzels eten. Komt u langs in ons schnitzelparadijs restaurant voor de heerlijkste schnitzels van Elshout en omstreken!

In schnitzelparadijs (schnitzel restaurant voor de heerlijkste schnitzels!) Het Oude Tramstation in Elshout kunt u terecht voor de beste schnitzels in de omgeving van Den Bosch (‘s-Hertogenbosch) en voor schnitzels in Waalwijk, schnitzels in Nieuwkuijk, schnitzels in Heusden, schnitzels in Vlijmen en schnitzels in Drunen. De schnitzels in ons schnitzelparadijs / schnitzel restaurant worden allemaal in eigen keuken gepaneer en gebakken. Bovendien is de keuze enorm! Bekijk hier ons heerlijke schnitzel menu.

Hét schnitzelparadijs van Brabant: Het Oude Tramstation in Elshout!

Zin in schnitzels in een gespecialiseerd schnitzel restaurant? Kom dan langs in het schnitzelparadijs van Brabant: Het Oude Tramstation in Elshout. U vindt hier een uitgebreide kaart met schnitzels, waaronder:

• Wiener schnitzels
• Champignon schnitzels
• Zigeuner schnitzels
• Stroganoff schnitzels
• Saté schnitzels

Zin in iets anders dan de verrukkelijke schnitzels van schnitzelparadijs / schnitzel restaurant Het Oude Tramstation? Een keertje geen schnitzel eten? Behalve schnitzels serveren wij ook heerlijke gerechten als biefstuk, saté, spareribs en zalm. Ook aan kinderen wordt natuurlijk gedacht. U bent dus niet alleen voor schnitzels aan het juiste adres bij schnitzelparadijs Het Oude Tramstation in Elshout! Langskomen? 

Gezellig schnitzel eten nabij Den Bosch (‘s-Hertogenbosch)!

Schnitzel eten bij schnitzelparadijs restaurant / schnitzel restaurant Het Oude Tramstation in Elshout betekent schnitzel eten nabij Den Bosch (‘s-Hertogenbosch). vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. In ons schnitzel restaurant kunt u rekenen op heerlijke verse ingrediënten en een uitstekende bereiding van uw schnitzel. Ons schnitzelparadijs is geschikt als u met z’n tweeën schnitzel wilt eten, maar ook als u met een groter gezelschap wil komen genieten in ons schnitzel restaurant. Voor elk gezelschap hebben wij een mooie tafel in ons schnitzel restaurant. 

Bereikbaarheid

U vindt schnitzelparadijs / schnitzel restaurant Het Oude Tramstation in Elshout (Brabant), op korte afstand van Den Bosch (‘s-Hertogenbosch), Vlijmen, Heusden, Waalwijk, Drunen en Nieuwkuijk. Ons schnitzel restaurant ligt vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. Ook vanuit Tilburg of Kaatsheuvel en de Efteling is ons restaurant goed bereikbaar! Maak hier een routebeschijving van u naar schnitzelparadijs / schnitzel restaurant Het Oude Tramstation in Elshout.